dilluns, 3 d’octubre del 2011


Posted by Picasa
PRESENTACIO DEL TALLER “Ens mou la gent gran”
TMB posa en marxa un taller orientat a la gent gran dins el projecte TMB educa amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona a través del Consell Assessor de la Gent Gran de Barcelona. El taller constarà de dues sessions: una dedicada a l’autobús i l’altra al metro. És cert que en avançar l’edat, augmenten els problemes de mobilitat, que una de cada tres persones grans tenen problemes i que per envellir saludablement haurem d’aprendre a utilitzar aquests mitjans de transport. Molta gent gran té problemes per orientar-se en el metro o per pujar  o baixar del bus amb seguretat.
 Esperem que el taller s’ofereixi als Casals però també a totes aquelles persones individuals que ho sol·liciten.
Felicito a TMB per aquesta iniciativa per no m’estaré també de demanar l’accessibilitat  adequada a totes les estacions i sobretot allò que està tant endarrerit  com els transbordaments d’una línia a una altra.
No deixeu de participar en aquest taller que serà gratuït i formarà part d’una educació molt necessària per a la gent gran

2 comentaris:

  1. Celebro que hagis escrit aquest article sobre TMB.
    Ara veurem si entre tots sabrem aprofitar els tallers
    És curiós que aquest tema, a més del teu article, l’ha tractat la Mary Luz a la seva web d’ADDEG i jo mateix en el nou bloc que entre tots estem tirant endavant, “Persones grans amb opinió”.
    Fins aquest moment, només he vist una amplia referència a aquest acte a la WEB de TMB (sala de premsa) feta el dissabte passat, dia 28, Per contra, a la WEB oficial del Consell Assessor de la Gent Gran, encara no m’he vist cap.
    Joan

    ResponElimina
  2. Como siempre los medios de comunicación nos ignoran o casi. Menos mal que con los blogs hay alguien que puede leer las noticias de la Gent Gran y por lo menos no nos sentimos tan frustrados. Muy bien por tu artículo informativo.

    Mary Luz

    ResponElimina