dilluns, 24 d’octubre del 2011

ELS ACCIDENTS A LES NUCLEARS

Quan  va sortir la notícia de l’accident nuclear a França des del primer moment anava escoltant el que deien les autoritats franceses i el meu subconscient anava restant credibilitat. El no passa mai res que s’empenyen en dir des d’un principi per tranquil·litzar la població, no tranquil·litza ningú. Quan salta una notícia important no sé per què sempre n’hi ha una altra que li resta importància i això fa que tinguem moltes notícies però cap en profunditat. Ja no tenim periodistes en el lloc on succeeixen sinó agències que expliquen a tot el món el mateix. Una única manera de mirar les coses. Fa quatre dies ens van inundar amb el Japó però quasi no sabem què passa ara. Aquesta com està més a prop  no cal parlar-ne gaire i de les espanyoles millor no saber-ne res. M’agradaria que fos al inrevés, saber-ne molt de les nostres, de les més a prop per prendre consciència d’allò que ens hi juguem quan demanem un tipus d’energia. Potser el que volen és que estem informats però que no pensem gaire.

2 comentaris:

  1. Lamentablement al Japó, com a Chernóbil fa 25 anys, hi ha quedat una ampla zona de radioactivitat que durarà molt de temps, perjudicant tota la vida al seu entorn. La radiació és un perill, i la llàstima és que encara no s'obté la suficient energia neta per poder-la substituir.
    Tal com dius, ens hi juguem molt quan demanem més i més electricitat, perquè de moment no tenim altre remei que obtenir-la de les perilloses centrals atòmiques. Tant de bo que s'hi trobés una ràpida solució i en poguessim prescindir ben aviat!

    ResponElimina