dimecres, 10 de juny del 2015

CARTA

Estimat pare/mare que dubtes sobre si has de VACUNAR el teu fill/a
NO TENS DRET a no vacunar el teu fill/a.
NO TENS DRET a fer del teu fill/a una persona amb discapacitats.
N O TENS DRET a que durant la seva infància no pugui córrer o saltar i hagi d’anar d’hospital en hospital, durant l’adolescència no pugui portar sabates de taló o ballar, potser hagi d’anar amb cadira de rodes , hagi de ser el coix/a del poble, hagi de suportar acudits ofensius…, a que quan sigui pare/mare no pugui portar el seu fill/a a coll
NO TENS DRET a que tingui constantment dolor
NO TENS DRET a que hagi de passar diferents vegades per quiròfan
T’ho diem tots els que per no estar vacunats de POLIO hem passat per això i molt més.
Per sort no podem dir que ho van decidir els nostres pares. HO VA DECIDIR EL GOVERN, per no distribuir unes vacunes gratuïtament i per tota la població. Semblant al que ara fa.
Els afectats de polio QUE VAN MORIR Y ELS QUE HEM SOBREVISCUT et neguem el DRET i l’atorguem el DEURE.
Si, el DEURE estimat pare/mare. El deure de lluitar cada dia per la nostra salut i la dels teus fills/es, perquè se’ns reconeguin les seqüeles com el síndrome post-polio per acabar de viure dignament.
Estimat pare/mare tens el DEURE de lluitar pel teu fill/a, per què el govern faci que les vacunes siguin gratuïtes i universals (a Catalunya, Espanya i el mon sencer). Tens el DEURE de convèncer amics i veïns perquè no posin en perill cap nen o nena, que ningú MAI MES, hagi de passar pel que hem passat i estem passant els milers de malalts de polio perquè uns DESAPRENSIUS van decidir NO VACUNAR tota la població.

Carme Prats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada